DINSDAG t/m ZONDAG van 17.00 UUR

Telefonisch bestellen 040-8500187

PIZZAKAART

Pizza Mozzarella 7,00
Met tomatensaus, kaas en oregano
Pizza Margarita 7,50
Met tomatensaus, kaas, cherrytomaatjes, basilicum en oregano
Pizza Prosciutto 8,00
Met tomatensaus, kaas, ham en oregano
Pizza Salami 9,00
Met tomatensaus, kaas, salami, paprika en oregano
Pizza Boscaiola 8,50
Met tomatensaus, kaas, ham, champignons en oregano
Pizza Hawaï 8,50
Met tomatensaus, kaas, ham, ananas en oregano
Pizza Kip BBQ 9,00
Met tomatensaus, kaas, kipblokjes, BBQ-saus en oregano
Pizza Bacon 8,50
Met tomatensaus, kaas, gebakken bacon, paprika, ui en oregano
Pizza Mexicana 10,00
Met tomatensaus, kaas, pittig gehakt, paprika, maïs, ui, jalepenõs en oregano
Pizza Vegetariana 9,00
Met tomatensaus, kaas, tomaten, kappertjes, paprika, maïs, rucola en oregano
Pizza Zongedroogde tomaten en rucola 9,50
Met tomatensaus, kaas, zongedroogde tomaten, rucola en oregano
Pizza Tonijn 10,00
Met tomatensaus, kaas, tonijn, olijven, ui en oregano
Pizza Peperoni 10,00
Met tomatensaus, kaas, peperoni, gesnipperde pepers en oregano
Pizza Gorgonzola 10,00
Met tomatensaus, kaas, gorgonzola, ui en oregano
Pizza Garnalen 11,50
Met tomatensaus, kaas, garnalen, tomaat, rucola en oregano
Pizza Parma en rucola 13,50
Met tomatensaus, kaas, oregano, Parmaham en rucola
Pizza Frutti di mare 13,50
Met tomatensaus, kaas, zeevruchten en oregano
Pizza 4 Staggioni 11,00
Met tomatensaus, kaas, salami, champignon, ham, paprika en rucola
Pizza 4 Fromaggi 11,50
Met tomatensaus, 4 soorten kaas en oregano

HAMBURGERS

Hamburger 9,50
Met sla, tomaat, kaas en BBQ saus
Hamburger met friet 14,50
Met sla, tomaat, kaas, BBQ saus en friet

MENUKAART 2021

Op dit moment bereiden we onszelf alvast voor op het nieuwe seizoen in 2021. We gaan onze kaart aan laten sluiten op de recreatieve gast, die geniet van de omgeving en lekker geniet op ons terras en een goede hap. Laagdrempelig, lekker en ongecompliceerd. Zoals het leven dient te zijn! 

Het verhaal achter de pizza van Herberg ’t Loon

15 jaar lang heeft Marcel van Mierlo in Cumbuco in Brazilië gewoond en samen met zijn vrouw een  populaire pizzaria gerund. 

,,Er kwamen daar veel expats en toeristen. Ik gaf ze een gevoel van ‘het is gezellig, ook al kom je alleen’.” De zaak groeide uit tot een populaire pizzeria, ondanks de moordende concurrentie. ,,Er zaten al vier pizzeria’s in Cumbuco”, legt Van Mierlo uit. ,,Daarom ben ik eerst in de leer gegaan bij Ruud van de Pizzabus uit Eindhoven. Hij leerde me om echt goeie pizza’s te maken.”

Lees het hele verhaal in het ED hier